Filters
Search

IDA WARG Haircare (IG)

View as Grid List
Sort by
SKU: 7513

DRY VOLUME SPRAY

En väldoftande transparent spray som fräschar upp och ger håret volym. Ger en lättare textur.
SKU: 7520

EVERYDAY CONDITIONER

Ett lätt och friskt balsam som passar alla hårtyper. Speciellt anpassat för dig som tvättar håret ofta. Mild mot hår och hårbotten och mjukgör utan att tynga ned.
SKU: 7519

EVERYDAY SHAMPOO

Ett milt och skonsamt shampoo för dig som tvättar håret ofta. Rengör effektivt utan att torka ut hår och hårbotten. Innehåller mjukgörande och återfuktande abyssinianolja och lugnande aloe vera.
SKU: 7528

HEAT SPRAY

Vårdande och skyddande spray med färgskydd och Provitamin-B5, speciellt anpassad för styling med värmeverktyg. Sprayen fungerar som ett skyddande lager på håret och motverkar värmeskador. Formulan slätar ut håret och ger det ett glänsande resultat.
SKU: 7522

MOISTURIZING CONDITIONER

Ett extra fuktgivande balsam med välgörande kokosolja för grovt, torrt och glanslöst hår. Djupt återfuktande formula som verkar mjukgörande och utredande.
SKU: 7523

MOISTURIZING SERUM

Ett vitaliserande serum som reder ut håret, motverkar frissighet och skyddar skadade fjällskikt. Innehåller argan och avokadoolja som tillför håret mjukhet och glans.
SKU: 7521

MOISTURIZING SHAMPOO

Ett extra fuktgivande, mjukgörande shampoo med välgörande kokosolja för grovt, torrt och glanslöst hår.
SKU: 7512

REPAIR CONTITIONER

Ett fylligt, rikt och stärkande balsam med algextrakt för torrt och skadat hår. Reparerar och återuppbygger håret på djupet med långvarigt skydd samtidigt som hårets naturliga styrka och vitalitet återställs.
SKU: 7515

REPAIR MASK

En koncentrerad inpackning med sheasmör och algextrakt som hjälper ditt hår att återfå lyster och spänst.
SKU: 7511

REPAIR SHAMPOO

Sv/No: Ett krämigt schampo som reparerar håret på djupet. Återfuktande/gjenfukter och stärkande/styrker vilket gör håret mjukt och följsamt. Massera in i vått hår, löddra/skum och skölj/skyll noga/nøye. Använd/bruk därefter IDA WARG Repair Conditioner för bästa resultat. Kan användas dagligen.