Filters
Search

Mascha Vang (IG)

View as Grid List
Sort by
SKU: 800233

MASCHA VANG AFTERSUN LOTION

Er en let, ikke fedtende, hurtigabsorberende AFTERSUN, der giver intens pleje, reducerer tørhed og forlænger sommergløden. Virker samtidig dæmpende på solbrændt hud.
SKU: 800014

MASCHA VANG SELVBRUNER GEL 3 timer-

Selvbruner gel er parfumefri og uden den gennemtrængende selvbruner lugt. Giver dig en flot naturlig sommerglød efter 3 timer, ved hjælp af et naturligt sukkerstof (DHA). Fugtgivende i 48 timer Svanemærket.
SKU: 800235

MASCHA VANG SELVBRUNER MOUSSE Instant Mørk

Selvbruner moussen er parfumefri og uden den gennemtrængende selvbruner lugt. Giver dig øjeblikkeligt en flot naturlig sommerglød ved hjæp af et avanceret farve-complex, i mens DHA-sukkerstoffet udvikler en naturlig brun farve på 12 timer. Fugtgivende i 48 timer.
SKU: 800100

Mascha Vang Selvbruner Lotion 150 ml (U)

En dejlig hvid lotion, der er nem at fordele og efterlader huden gennemfugtet, mens farven udvikler sig over tid og efterlader en naturlig intens sommerglød. Uden parfume og andre problematiske indholdsstoffer.
SKU: 800089

Mascha Vang selvbruner mousse 3 timer 150ml

Selvbruner moussen er parfumefri og uden den gennemtrængende selvbruner lugt. Giver dig en flot naturlig sommerglød efter 3 timer, ved hjælp af et naturligt sukkerstof (DHA). Fugtgivende i 48 timer.
SKU: 800108

Mascha Vang selvbruner mousse instant 150ml

Selvbruner moussen er parfumefri og uden den gennemtrængende selvbruner lugt. Giver dig øjeblikkeligt en flot naturlig sommerglød ved hjæp af et avanceret farve-complex, i mens DHA-sukkerstoffet udvikler en naturlig brun farve på 12 timer. Fugtgivende i 48 timer.
SKU: 800102

Mascha Vang Selvbruner Serviet 1 stk

Selvbruner servietten er parfumefri og uden den gennemtrængende selvbruner lugt. Giver dig en flot naturlig sommerglød efter 3 timer, ved hjælp af et naturligt sukkerstof (DHA). Fugtgivende i 48 timer.Indeholder en stor selvbruner serviet, der rækker til f.eks. ansigt, nakke og hals. Passer perfekt til toilettasken ved eksempelvis rejser. Der giver en naturlig sommerglød efter ca. 3 timer og indeholder ikke parfume.
SKU: 800092

Mascha Vang selvbruner spray 3 timer 125ml

– Til ansigt & krop Selvbruner sprayen er parfumefri og uden den gennemtrængende selvbruner lugt. Giver dig en flot naturlig sommerglød efter 3 timer, ved hjælp af et naturligt sukkerstof (DHA). Fugtgivende i 48 timer. Indeholder 125ml. selvbruner og trykluft til den fine forstøvning.
SKU: 800234

Mascha Vang Solfaktor 30 Lotion

Med høj solbeskyttelse mod UVA og UVB‐stråler, er meget vandfast og perfekt til hele familien og til ferien, stranden eller anden længere tids ophold i solens stråler. MASCHA VANG LOTION SOLFAKTOR 30 indeholder ingredienser der beskytter og tilfører huden fugt.